Drage-antologien

Det var alligevel for meget jeg lovede sidste år, da jeg skrev at jeg ville give besked til alle sidst i 2020. Men nu er jeg omsider kommet i gang med antologien, og regner med at begynde at sende mails ud i næste uge. Det var bestemt ikke planen at det skulle vare så længe, men jeg vil undlade at trætte jer med min lidelseshistorie, og bare give en stor undskyldning til alle der har ventet så længe. Nogle af jer har trukket jeres noveller, og det er fuldt forståeligt. Den videre tidsplan for antologien vil jeg vente med, til jeg har bedre overblik.

Flemming R.P. Rasch

Drage-antologien – status

Først undskyld til alle dem der har ventet på svar: Det var bestemt ikke meningen at Forlaget Langdyssen skulle gå i dvale så længe. Men jeg overvurderede hvor meget energi og tid jeg havde til forlaget, og undervurderede hvor meget tid jeg skulle bruge på andre ting. Nu er der dog lys forude – sidst på 2020 har jeg nogle frie uger, som jeg har tænkt mig at øremærke til Langdyssen. Det betyder dog desværre at antologien ikke kan nå at udkomme i 2020, men først en gang i 2021. Hvis nogle af jer der har sendt ind gerne vil trække jeres novelle, så er det helt forståeligt. Ellers regn med at få svar senere i 2020 – så har jeg ikke lovet for meget.

Drage-antologien forsinket

Grundet at jeg har haft for travlt med andre ting end forlaget, er drage-antologien desværre blevet forsinket. Jeg beklager meget til dem der har ventet på svar, men tør ikke sige noget om hvornår antologien da vil udkomme. Men i 2020, det kan jeg godt love.

Nørrebronx Tegneseriedage

Lørdag d. 1/6 og søndag d. 2/6 vil Forlaget Langdyssen have en stand på Nørrebronx Tegneseriedage. Det foregår i Kulturhuset Indre By, nogle hundrede meter fra Nørreport Station. Jeg vil have restoplag af de tidligere udgivelser med samt nogle bunker brugte tegneserier til salg. Der er rigtig mange spændende ting for tegneseriefans. Der er åbent fra 12 til 18 begge dage.

plakateks