Drage-antologien

Det har varet alt, alt for længe, men nu er jeg omsider klar til at få sendt drage-bogen videre på sin færd. Der skete flere ting, som gjorde at jeg ikke fik gjort noget ved hverken mine egne skriveprojekter eller ved de bog-projekter hvor der var andre involverede, i omkring fem år.
Det jeg vil gøre nu, er at sende mail ud til dem som sendte noveller ind som jeg vurderer kan gøres klar til tryk på relativ kort tid. Jeg er klar over, at efter så lang tid, er der sikkert mange af jer som af den ene eller anden grund ikke har lyst til at være med. Det er helt ok med mig.
Dem som jeg ikke tilbyder at være med, vil jeg selvfølgelig også skrive til. Jeg ved selv hvordan det kan være at få sådan en mail, så jeg vil ikke komme med nogen forklaring (der kan vendes og tolkes i en uendelighed) til de forfattere. Det er bare noget jeg synes – jeres noveller kan sagtens være gode, eller potentielt gode. Men hvis I vil have en uddybning, sender jeg gerne den, hvis I beder om den.
Dem som bliver tilbudt at være med, og siger ja, vil jeg skrive lidt frem og tilbage med, indtil vi får rettet eventuelle fejl og bliver enige om hvordan novellen bliver bedst mulig (hvor det altid er forfatteren der har den endelige beslutning).
Tidshorisonten for hvornår bogen kan komme ud, kan jeg ikke sige noget præcist om. Men det kan næppe nås i 2023, og der vil formentlig gå nogle måneder af 2024 før dragerne endelig kommer ud at flyve.

Med beklagelse for den ekstremt lange ventetid
Flemming R.P. Rasch

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *